دانلود احداث كارخانه تولید كیک و كلوچه با word

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود احداث كارخانه تولید كیک و كلوچه با word دارای 67 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود احداث كارخانه تولید كیک و كلوچه با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 
فهرست مطالب
مقدمه:    4
نقطه سربسر تولید:    4
نرخ بازدهی سرمایه:    5
روش تولید:    9
برق مصرفی:‍    11
محاسبه انرژی مصرفی:    11
مصرف آب:    12
مصرف گازوئیل:    12
مصرف بنزین ونفت    12
نفت مصرفی روزانه:    12
آشنائی با مشخصات فنی دستگاه فر    13
كیك و كلوچه    16
فرآیند تولید كیك و كلوچه    19
قسمت پنجم – اطلاعات مربوط به تولید كالا    24
2-2-قیمت تمام شده محصول:    25
3-محاسبه قیمت فروش    26
2-3-قسمت فروش كل محصول تولید:    27
2-محاسبه قمیت تمام شده محصول:    27
1-2-محاسبه هزینه های ثابت تولید:    27
-استهلاك ها    28
-هزینه های غیر پرسنلی دفتر مركزی    28
1-محاسبه هزینه ها‍:    29
4-1-بر آورد هزینه های:    31
كل سرمایه در گردش بریال    33
-برآورد ساخت و هزینه های ساختمانی ومحوطه سازی:    36
پلان كلی استقرار كارخانه    39
-محاسبه انرژی برق مصرفی رزانه( به كیلووات ساخت):    40
2-11-محاسبه هزینه انواع انرژی مصرفی سالیانه:    42
8- لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه وسالانه    42
9- نوع و مقدار انرژی و هزینه آن:    44
1-9- محاسبه انواع انرژی موردنیاز:    44
-محاسبه توان برق مصرفی(به كیلووات):    44
«جدول پیش بینی تراز نامه طرح»    44
نمودار نقطه سر به سر    50
جدول مشخصات هزینه های طرح»    51
جدول پیش بینی عملكرد و سود و زیان طرح    62
سالهای بهر ه برداری    62
اقلام    62
سال اول    62
سال دوم    62
سال سوم    62
سال چهارم    62
سال پنچم    62
ملاحظات    62
درصد وفروش    62
استفاده از ظرفیت    62
روش كل    62
سایر فروش    63
خالص    63

مقدمه:
از آنجائیكه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشكیل میدهد لذا با تغییر در تكنولوژیهای تولید كه آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به كیفیت تولید محصول می باشد كه لازمه كنترلهای كیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب می نماید و در كنار اینها توجه به ذائقه مصرف كننندگان نیز حائز اهمیت می باشد در این طرح نیز تكنولوژی متداول تولید كیك وكلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول براحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد.
نقطه سربسر تولید:
در نقطه سربسر تولید در آمد حاصل ا زفروش معادل مجموع هزینه های ثابت و متغیر تولید خواهد بود
هزینه‏های متغیر+ هزینه های ثابت اولیه= درآمد حاصل از فروش
(مقدار تولید× هزینه متغیر واحد محصول) + هزینه ثابت سالانه= قیمت فروش واحد× مقدار تولید در نقطه سربسر
  
منابع و مآخذ

1-پژوهش طرح توجیهی و جمع آوری اطلاعات شركت شادی طلائی مفید (كیك و كلوچه تاتائو)
2-جمع آوری اطلاعات تهران        وزارت صنایع كتابخانه
3-جمع آوری اطلاعات تهران        وزارت بازرگانی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید