خرید بازی برنج سفيد خطر ابتلا به ديابت را افزايش مي‌دهد

تحقيقات انجام شده نشان مي‌دهد كه برنج سفيد خطر ابتلا به بيماري ديابت نوع 2 را افزايش مي‌دهد.
به گزارش فارس، محققان آمريكايي روز گذشته اعلام كردند مصرف برنج سفيد دو برابر خطر ابتلا به بيماري ديابت نوع 2 را افزايش مي‌دهد. همچنين اين محققان بر اين باورند كه استفاده از برنج قهوه‌اي براي سلامتي بهتر از برنج سفيد است.
دانشمندان مدرسه سلامت عمومي هاروارد اعلام كردند: افرادي كه در طول هفته بيش از 5 بار از برنج سفيد استفاده مي‌كنند، 17 درصد بيشتر از افرادي كه در طول ماه يك بار برنج سفيد مي‌خورند، در معرض خطر ابتلا به بيماري ديابت نوع 2 قرار دارند.
دانشمندان در اين تحقيقات 197 هزار فرد بالغ را در طي 22 سال مورد مطالعه و بررسي قرار دادند.
نتايج اين تحقيقات نشان مي‌دهد، افرادي كه بيش از 2 بار در هفته برنج قهوه‌اي مي‌خورند 11 درصد كمتر از افرادي كه كمتر از يك‌بار در ماه از اين نوع برنج استفاده مي‌كنند، در معرض خطر ابتلا به بيماري ديابت نوع 2 قرار دارند.
اين در حالي است كه در آسيا و آمريكا 70 درصد مردم از برنج سفيد استفاده مي‌كنند. بيماران ديابت نوع بيماراني هستند كه قند خون آن‌ها افزايش داشته و بدن آن‌ها توانايي ساخت انسولين لازم بدن را ندارد.

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در بازی